Vintersemester i antågande

Jag tror att ungarna har tjatat sedan jullovet tog slut, när är det sportlov så vi får åka till fjällen och åka skidor. Minst sagt tålamodsprövande men det är inte helt enkelt att förklara hur lång en vecka är, för att inte säga flera veckor, för en liten vetgirig människa som precis har lärt sig att räkna. Till helgen är det i alla fall äntligen dags att bege sig norrut. Min fantastiska äkta hälft tar ansvaret för att packa kläder till barnen och på min lott faller det att se till att skidorna är i ordning och bilen körklar. Det är första året med hybridbil, vilket ska bli spännande eftersom jag aldrig har kört den i vinterväglag. Nu återstår det bara att se till att det finns tillräckligt med spolarvätska och glykol så inget fryser sönder om det blir rejält kallt. Och så ladda upp med underhållning till barnen så den räcker hela vägen. Jag har redan börjat ladda för alla 3578 frågor i stil med: När kommer vi fram? Hur långt är det kvar? Ska vi köra länge till? Ja ni vet…

kkkkkkkkkk

Leave a Comment

Filed under Uncategorized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *